Woonaccessoires

"No Waste" woondecoraties geven een boost aan het bestaande interieur

kersenpit warmete kussen

De eigen collectie duurzame decoraties, zijn ontstaan uit overtollige materialen. Voornamelijk mijn passie voor behang en stof zijn hierin verwerkt. Het wordt met de hand gemaakte in beperkte oplages. Ook mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt hebben een aandeel in het geheel.

Wil je deze duurzaam geproduceerde artikelen ook gaan verkopen in een winkel of hotellobby of in een horecagelegenheid?
Laat het mij weten en we kunnen een display of vitrine leveren.
!! Limited editions only !

Laat No Waste ook jouw inspiratiebron zijn voor het interieur.

Monique Dickhaut

Het ontstaan van No Waste woonaccessoires

No Waste accessoires zijn eigenlijk lang geleden al ontstaan. Als woonstyliste van een woonwinkel werkte ik met prachtige stoffen en behang. Bij een uitlopende collectie verdween het stalen materiaal (ook wel monsters genoemd) vaak in de container. Doodzonde vond ik! 

Het begon met 1 behangboek, en met een paar stukjes stof. Maar zoetjes aan volgde er meer. Zo begon het verzamelen. In ieder lapje of stukje behang zag ik wel iets. Maar wat dat “iets” moest gaan betekenen wist ik toen nog niet precies. In ieder geval zag er wel kunstwerken in.

Door de jaren heen heb ik heel veel spullen verzameld. En zelfs 2 keer mee verhuisd.
En toen brak de tijd aan er iets mee te gaan doen. De stap was gezet om van gedroomde kunst werkelijkheid te maken. De “monsters” konden tot leven gaan komen.

Het is geschikt voor (bijna) iedereen en elke stijl. Dat komt omdat het aanbod in stalen materiaal zo enorm veelzijdig is. Het betreft unieke, meest handgemaakte stuks. Vaak op maat gemaakt. En zeer betaalbaar. Daar de basismaterialen veelal gratis verkregen zijn.

Met No Waste woonaccessoires geef je je bestaande interieur een hippe eigen boost. En zorgen we er samen voor dat de afvalberg niet steeds hoger wordt. En uiteindelijk zorgt dit alles voor klimaat verbetering. 

Circulair bouwen aan een betere wereld….?
Gewoon doen!

Vrijblijvende kennismaking?

No Waste decoration is aangesloten bij

Scroll naar top