Interieur advies & styling

Interieuradvies & Styling

Ik geef interieuradvies waarbij ook de uitvoering van A-Z verzorgd kan worden. Daarbij dient het bestaande interieur als uitgangspunt en wordt (deels) hergebruikt. Vaak duur aangeschafte objecten zullen in een nieuw jasje gestoken gaan worden. 

Op deze manier zorgen we ervoor dat er zo min mogelijke afval ontstaat en samen bouwen we aan een betere leefomgeving. We gaan samen de circulaire economie een enorme boost geven!

Toch nieuwe items nodig?
Mocht er toch behoefte zijn aan nieuwe items in huis dan zoeken we zoveel mogelijk naar duurzaam geproduceerde materialen. Een voorbeeld is een marmoleum vloer. Volledig samengesteld uit natuurlijke materialen. En met de veelzijdigheid van kleur en dessins biedt dit ongekende mogelijkheden. Tevens zeer geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Hoe ga ik te werk

Meestal start ik met een nieuw kleurenpallet. Vaak gebaseerd op bijvoorbeeld een kostbaar schilderij of erfstuk van oma of bestaande vloer. Uiteraard rekening houdend met de huidige trends. En vooral je eigen smaak en lievelingskleuren zijn bij interieurstyling van belang. Om inzicht te geven hoe dit eruit gaat zien is een moodboard het meest praktisch. We bespreken vervolgens of dit de gewenste stijl is, en er volgt indien gewenst een aanpassing. 

Vaak krijgen de bestaande objecten een metamorfose. Denk daarbij aan meubels, maar ook aan restylen van gordijnen, hergebruik van raamdecoratie, opnieuw toepassen van de bestaande vloeren etc.

Dit alles wordt aangevuld met originele No Waste woonaccessoires. Dat kunnen unieke stuks uit eigen collectie zijn of kringloopvondsten. Ook producten uit de natuur zie ik graag terug bij de inrichting. Maar zorg ten alle tijden voor een kers op de taart. 

Een klant kan bij mij dus terecht voor een stukje ontwerp, interieur advies, uitvoering en styling. Mijn doel tevens uitdaging: zo’n groot mogelijk effect verzorgen, met zo min mogelijk afval.

Laat zien wie je bent!
  • Wil je een mooi gekleurde vogel zijn tussen de grijze duiven?
  • Vind je het moeilijk daar invulling aan te geven?
  • Of wil je gewoon hulp bij de uitvoering, dan kan dat.
  • Samen creëren we jouw eigen warme en kleurrijke nestje.

Wat kost advies? En hoe nu verder?

  • Een eerste afspraak, meestal op uw locatie is volledig gratis
  • We maken dan kennis, ik kan foto’s maken en we bespreken de wensen
  • Vervolgens stel ik een nieuw kleurenpallet en moodboard samen. De kosten verbonden aan dit plan verschillen per opdracht afhankelijk van de wensen. Denk globaal aan €150 - €195. Bij verdere uitvoering door No Waste decoration vervalt de helft hiervan.
  • We bespreken dit, telefonisch of op locatie waarna kostenloos een eenmalige aanpassing kan volgen
  • In een offerte zal aangegeven worden wat de metamorfose/ uitvoering / styling zal kosten

Vrijblijvende kennismaking?

Volg No Waste decoration

No Waste decoration is aangesloten bij

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Actie: 25% korting

Scroll naar top