Interieur advies & Interieur styling

Interieur Advies & Interieur Styling

Merk je dat jouw interieur wat kleur mist? Zit je met je handen in het haar op het gebied van interieur en styling? Of zou je graag jouw huis duurzamer willen inrichten, maar weet je niet hoe? “No Waste decoration” gaat je helpen!

Ik geef interieuradvies waarbij ik tevens met veel plezier de uitvoering van A – Z kan verzorgen. Mijn uitgangspunt? Veelal jouw bestaande interieur.  Daar waar mogelijk gebruiken we bestaande objecten, soms in een nieuw jasje gestoken, soms op een ander plekje in je huis waar het meer tot waarde komt.  Zo maak je het mogelijk om toch jouw inrichting aan te pakken zonder dat het om veel nieuwe investeringen vraagt. Én we zorgen er samen voor dat er zo min mogelijk afval ontstaat. Een win-win situatie toch? 

Toch nieuwe items nodig?
Heb je een nieuw huis gekocht of ga je herinrichten? En wil je toch nieuwe items in huis? Dan zoeken we samen naar producten en/of merken die zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd zijn. Gelukkig is er steeds meer keus op de interieur markt! Een goed voorbeeld hiervan is een marmoleum vloer. Deze vloer is volledig samengesteld uit natuurlijke materialen. Door de vele kleuren en dessins biedt het ongekende mogelijkheden én is het zeer geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Daarnaast maak ik zelf ‘’No Waste decoration” accessoires oftewel circulaire accessoires voor in huis. De materialen die ik hiervoor gebruik zijn samples & stalen van luxe producenten die na elk seizoen bestemd zijn voor de container. Hierdoor verkleinen we de afvalberg, terwijl jij een uniek en duurzaam exemplaar in huis krijgt.

Mijn werkwijze

Een nieuw kleurenpallet is voor mij de basis van ons traject. Dit kleurenpallet is vaak gebaseerd op een item uit je interieur wat voor jou belangrijk is. Dit kan een kostbaar schilderij zijn, een erfstuk of bijvoorbeeld de bestaande vloer. Bij interieur styling is het belangrijk dat het goed voelt, als (letterlijk & figuurlijk) thuiskomen. Daarom vind ik het belangrijk om te weten wat jouw eigen stijl is, en welke lievelingskleuren je hebt. Tevens stuur ik je voorafgaand een vragenlijst per mail.

Op basis van jouw voorkeuren maak ik een moodboard. Dit laat goed zien wat ik voor ogen heb. Zo kunnen we samen kijken of dit bij jou en jouw interieur past. Op basis van de feedback kan ik eventueel nog een aanpassing maken. Het fundament staan nu goed voor de nieuwe, duurzame inrichting van jouw huis.

Vervolgens ga ik lekker aan de slag, iets waar ik heel blij van word. Bestaande objecten krijgen vaak een metamorfose. Jouw favoriete meubel kan bijvoorbeeld in een modern jasje gestoken worden. Ik kan gordijnen restylen, tapijt of raamdecoratie hergebruiken en zo kan ik nog wel even door gaan. Zoals je ziet: genoeg mogelijkheden om circulair in te richten.

Je kunt bij mij dus terecht voor interieur advies, duurzaam interieur styling, uitvoering én ontwerp van unieke accessoires. Mijn persoonlijke doel (en tevens uitdaging)? Ik wil graag een zo’n groot mogelijk effect bij jou in huis verzorgen, met zo min mogelijk afval!

Laat zien wie je bent!

Wat kost advies? En hoe nu verder?

De eerste afspraak op locatie is volledig gratis. We maken dan in een uurtje kennis, ik maak foto’s en we bespreken de wensen.

  1. Uitgebreid kleuradvies (per post) 60 euro *
  2. Uitgebreid kleuradvies + een sfeerbord met uitgewerkte ideeën 195 euro * We bespreken dit telefonisch, waarna kostenloos een eenmalige aanpassing kan volgen.
  3. Hierna kan de keuze gemaakt worden om samen het uitvoerende traject te gaan bewandelen. Prijs op aanvraag.

*= per ruimte

Vrijblijvende kennismaking?

No Waste decoration is aangesloten bij

Scroll naar top